Podnikatelský záměr založení zdravé zmrzlinárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se bude zabývat problematikou podnikatelského záměru. Rozhodování předcházejícímu vytvoření podnikatelského plánu, jako je například volba formy podnikatelského subjektu (OSVČ vs. s.r.o.), formy financování (jaký produkt bude nejvhodnější, popřípadě využití možnosti financování vlastními zdroji). Dále se práce zaměří na možnosti expanze společnosti.
The bachelor thesis will deal with the issue of a business plan. Pre-business decision making, such as choosing a form of business entity (self-employed vs. Ltd.), forms of financing (what product will be most appropriate, or use of own-fund finance). In addition, the work will focus on the possibilities of expansion of the company.
Description
Citation
LEDVINA, V. Podnikatelský záměr založení zdravé zmrzlinárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Ing. Milichovský: Jaká je konkurence v oblasti podnikání? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Milichovský: V práci nemáte analýzu stávajícího konkurenčního prostředí. Ing. Milichovský: Jaké je složení Vaší zmrzliny? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Jaký je počet obyvatel na Vašem trhu, kteří mají intoleranci k laktóze? - neodpovězeno Ing. Milichovský: Jakou jste zvolil právní formu podnikání a proč? A chcete být rovnou plátcem DPH? - odpovězeno částečně připomínka Ing. Hornungová: V teoretické části mi chybí srovnání variant podnikání a odůvodnění, proč jste zvolil společnost s ručením omezeným. připomínka Ing. Hornungová: Při kalkulaci ceny uvádíte ceny, které uvedli respondenti, že by nebyli ochotni za zmrzlinu zaplatit. připomínka Ing. Hornungová: Vyčíslení nákladů v práci je značně zmatené. V práci postrádám přehled vstupních nákladů a pak provozních nákladů. Postrádám srovnání nákladů a výnosů v tabulce. připomínka doc. Hromádka: V práci postrádám transparentnější vyhodnocení návratnosti projektu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO