Návrh na zlepšení procesů řízení projektů v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřená na řízení projektů ve vybrané společnosti. Jejím cílem je předložení návrhu na zlepšení procesů využívaných projektovými manažery dané společnosti. Předmětem analýzy jsou otevřené odpovědi manažerů na dotazník. Tyto odpovědi jsou zpracované tematickou a Paretovou analýzou. Výsledky analýz indentifikují možné nedostatky a místa pro zlepšení v oblastech vyplývajících z dotazníku. Výsledkem práce jsou návrhy směřující k zlepšení procesů využívaných projektovými manažery.
This bachelor thesis focuses on project management in a company of choice. Its aim is to create suggestions for improvement of the processes used by project managers of the chosen company. The analysis deals with managers' open answers to a survey. These answers are processed through a Thematic analysis and Pareto analysis. The results of these analyses identify possible drawbacks and rooms for improvement in areas discussed in the survey. The result of the thesis should be the suggestions leading to the improvement of the processes used by project managers.
Description
Citation
KLAPKOVÁ, A. Návrh na zlepšení procesů řízení projektů v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Karel Kuba, DiS.: Jak byste dosáhli vyšší počet respondentů? Odpovězeno. Doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Je reálna finanční hodnota 10 minutové denní úspory času? Odpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Jaké jsou celkové výnosy (přínosy) ve finančním vyjádřením? Odpovězeno. V analýze píšete, že je obtížné získat potvrzení od různých lidí při změnách - jak budete toto riziko řešit? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO