Návrh projektu implementace nízkotlakého čerpadla havarijního systému chlazení a doplňování aktivní zóny reaktoru v jaderné elektrárně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahom predloženej bakalárskej práce je návrh projektu implementácie nízkotlakého havarijného systému chladenia a doplňovania aktívnej zóny v jadrovej elektrárni Mochovce za použitia vhodných techník, nástrojov a metód z oblasti projektového manažmentu. V projekte je vyhotovený hierarchický rozklad produktov, taktiež je spracovaná časová a zdrojová analýza, analýza rizík a aj analýza nákladov. V poslednej kapitole predkladám vlastné návrhy riešenia a optimalizácie projektu. Bakalársku prácu som zasadila do prostredia Microsoft Project.
Content of this bachelor thesis is project design of an implementation of a project of low pressure pump emergency system of cooling and refilling the active zone in power plant Mochovce with using suitable techniques, tools and methods of project management sphere. The work breakdown structure, time and resource analysis, risk analysis and also cost analysis is processed in this project. In the last section, I present my own solution design and optimizing the project. The bachelor thesis is processed in Microsoft Project software.
Description
Citation
MALÍKOVÁ, L. Návrh projektu implementace nízkotlakého čerpadla havarijního systému chlazení a doplňování aktivní zóny reaktoru v jaderné elektrárně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Je možné kvantifikovat přínosy bakalářské práce? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Bumberová: O jaký okruh se v případě vaší práce jedná? Vnitřní, vnější nebo dělá oboje? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Bumberová: Proč jste si zvolila metodu kvalitativní analýzy na řízení rizik? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO