Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na hospodaření společnosti RACCOON s.r.o., a to v období od roku 2014 do roku 2018. V první části je zpracován teoretický základ pro analýzy okolí podniku, finanční analýzu a její metody výpočtu. V druhé části se nachází seznámení se společností a finanční analýza. V závěru práce jsou uvedena případná doporučení pro zlepšení finanční situace.
The bachelor’s thesis focuses on the management of RACCOON s.r.o., between 2014 and 2018. The first part contains financial analysis tools and their calculation methods. In the second part, there is an introduction to the company and a financial analysis. Finally, there are recommendations for improving the financial situation.
Description
Citation
VOBECKÝ, J. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský: Proč navrhujete u zákazníka se špatnou platební morálkou zálohu 30%? - zodpovězeno částečně Ing. Bumberová: Kde konkrétně v návrzích najdu vypracován dílčí cíl, který máte stanoven? - zodpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO