Pracovní poměr u společnosti Brasco steel spol. s r.o. a Elis spol. s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se věnuje vzniku, změně, skončení pracovního poměru v souladu se zákonem České republiky. Jsou zde shrnuty informace týkající se průběhu pracovního poměru, který je následně analyzován u dvou společností. Porovnání a zhodnocení přístupů těchto společností přináší oběma z nich doporučení, která by měla vést k odstranění nedostatků v oblasti pracovního poměru.
This thesis deals with creation, modification, termination of employment under law of the Czech Republic. There are summarized informations relevant to course of the employment, which is consequently analyzed at two companies. Comparison and evaluation attitudes of these companies brings both of them recommendation, which should lead to removal the lacks in sphere of employment.
Description
Citation
ZBOŘILOVÁ, L. Pracovní poměr u společnosti Brasco steel spol. s r.o. a Elis spol. s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Lenka Matyášová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO