Přestavba komunikační síťové infrastruktury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o komplexním návrhu počítačové sítě pro fiktivní firmu ‚‚KO SYS a.s.‘‘ Objekt je složen z hlavní administrativní budovy kterou, se budeme v mé bakalářské práci zabývat a výrobní halou, která není zahrnuta v mé bakalářské práci. Jako podklady použiju analýzu současného stavu, které vychází z konzultace s hlavním správcem celé sítě. Předmětem práce bude navrhnout kompletní řešení počítačové sítě pro administrativní budovu. Pro lepší pochopení jsou v práci zpracovaná teoretická východiska. Celé navrhnuté řešení je v souladu s požadavky investora.
This bachelor thesis deals with complex design of computer network for fictitious company ‚‚ KO SYS a.s. As a background, I will use the current status analysis, which is based on consultation with the main administrator of the entire network. The subject of this work will be to design a complete computer network solution for an office building. For a better understanding, the theoretical background is elaborated. The entire proposed solution is in accordance with the investor's requirements.
Description
Citation
WAWRECZKA, M. Přestavba komunikační síťové infrastruktury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D.: Jak se změní požadavky na kapacitu připojení k internetu? - zodpovězeno s výhradami Ing. Veronika Bumberová, Ph.D.: Z čeho jste vycházel při ocenění materiálu a dalších nákladů na realizaci? Na základě čeho byli vybíráni dodavatelé Vámi zvoleného materiálu? - zodpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO