Složení a energetické využití komunálních odpadů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá složením a energetickým využitím komunálního odpadu. V první kapitole jsou popsány vlastnosti komunálního odpadu. Druhá kapitola je věnována porovnání složení odpadu v různých obcích. Třetí kapitola obsahuje popis metod energetického využití odpadu. V poslední kapitole jsou popsány spalovny odpadu v České republice.
This bachelor thesis deals with composition and energy use of municipal waste. Properties of municipal waste are described in the first chapter. The second chapter compares composition of waste in different municipalities. There is description of waste to energy technologies in the third chapter. The last chapter describes incineration plants in Czech Republic.
Description
Citation
ANISIMOV, V. Složení a energetické využití komunálních odpadů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Energetika, procesy a životní prostředí
Comittee
doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Skála, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Kracík, Ph.D. (člen) Ing. Hana Lisá, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Moskalík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-17
Defence
Student odpověděl na otázku oponenta. K práci byly položeny tyto otázky: Co byl parametr pro vhodnost použití technologie spalování a pyrolýzy? Co je teplárenský modul? Jak je definovaný index rozvoje společnosti a odkud jste ho čerpal?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO