Audit BOZP v těžké laboratoři C1

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá systémem řízení BOZP a s tím spojeným auditem. Rešerše zpracovává požadavky vnitrostátní i mezinárodní legislativy týkající se oblasti BOZP. Dále je provedena analýza rizik a jejich vyhodnocení. V opodstatněných případech jsou navržena nápravná opatření.
The diploma thesis deals with OSH management and related audit. The research handles the requirements of national and international health and safety legislation. The risk analysis and its evaluation are performed. Corrective action is proposed in justified cases.
Description
Citation
ZAVŘEL, P. Audit BOZP v těžké laboratoři C1 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
prof. Ing. Hana Pačaiová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Milan Oravec, Ph.D. (člen) Ing. Jan Šrámek (člen) Ing. Michal Drlík, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Šrámek (člen)
Date of acceptance
2019-06-18
Defence
Student v rámci preuentace a obhajoby své práci uvedl předatvení řešeného prostoru, legislativní požadavky a postupně přešel k prezenatci realizace řešní auditu BOZP v daném prostoru s ohledem na dané stroje. Přednesl analýzu rizik daného prostoru z pohledu BOZP a sumarizaci požadavků na audit. Student měl vypracovány odpovědi na oponentní otázky pomocí PP prezentace. H.P. Zohledňovali jste při předložené kauzalitě činnost? St. odpověděl za dopomoci dotazovatele. H.P. Audit. Řízení rizik. Co je to audit? St. odpověděl v požadovaném rozsahu. H.P. Co je bezpečný podnik? Kdo uděluje certifikát "Bezpečný podnik"? St. odpovídal pouze za dopomoci dotazovatele v minimálním rozsahu. M.O. Historie BOZP. M.O. Existuje několik přístupů jak analyzovat rizika, ketré by jste využil ve vztahu ke strojům. Jaké přístupy by jste využil s ohledem na ekonomický rámec? St. odpověděl v požadovaném rozsahu za podpory dotazovatele. Jar. Š. Kontrola zařízení. Jak často se provádí a dle jakého předpisu? St. odpověděl v omezeném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO