Digitální záznamník informací získaných z GPS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Projekt se zabývá návrhem záznamníku dat z GPS a čidel (akcelerometr, gyroskop a čidlo atmosférického tlaku). Získaná data budou zaznamenávána na kartu SD. Primární využití záznamníku je v dálkově řízeném modelu letadla.
Project deals with design of datalogrer form GPS and sensors (accelerometer, gyroscope and barometer). Data will be recorded to SD memory card. The main usage is in radio controled model of an airplane.
Description
Citation
JANDA, J. Digitální záznamník informací získaných z GPS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Zaplatílek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky: Nekoliduje identifikátor naměřených dat $GPTXT s identifikátorem stavových parametrů $GPTXT modulu prijímače GPS? (nevhodně zvolený identifikátor naměřených dat). Jakou bezdrátovou technologii byste zvolil pro případné rozšíření přístroje o sledování parametrů v reálném čase? Jakým způsobem byste zajistil bezpečnost přenášení dat mezi navrženým zařízením a počítačem? Zabýval jste se při návruhu také otázkou spolehlivosti například z hlediska otřesů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO