Hodnocení finanční situace vybrané soukromoprávní korporace metodami finanční analýzy a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma „Hodnocení finanční situace vybrané soukromoprávní korporace metodami finanční analýzy a návrhy na její zlepšení‘‘ je zaměřena na základě povinných účetních výkazů vybrané firmy v letech 2013 – 2017 a na základě znalostí účetní metodiky k provedení finanční analýzy za 5leté období. Dále je důležité rozpoznat vývoj jednotlivých ukazatelů, pokusit se identifikovat jejich příčiny a předložit návrhy opatření, jejichž realizace umožní zlepšit detekovaný stav.
The bachelor thesis "Evaluation of the Financial Situation of a Selected Private Law Firm by Methods of Financial Analysis and Suggestions for its Improvement" is based on the mandatory financial statements of the selected company in 2013-2017 and the knowledge of the accounting methodology for the financial analysis for the 5 year period. Furthermore, it is important to recognize the development of individual indicators to try to identify their causes and to submit suggestions for measures, the implementation of which will make possible to improve the detected situation.
Description
Citation
KALVODOVÁ, T. Hodnocení finanční situace vybrané soukromoprávní korporace metodami finanční analýzy a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. JUDr. Ing. Michal Radvan, Ph.D. (předseda) Ing. Milena Otavová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Folprechtová (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Otavová - Jakým způsobem by mohla být pro firmu zadluženost omezující? - odpovězeno Ing. Pěta - Porovnávala jste výsledky s konkurencí? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO