Volba formy podnikání z pohledu daně z příjmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na výběr nejvýhodnější formy podnikání na území České republiky za pomocí optimalizace daňové povinnosti. Porovnává různé formy podnikání a jejich daňové zátěže a tyto poznatky jsou poté aplikovány na konkrétní společnost.
The bachelor’s thesis focuses on the choice of the most favorable forms of business in the Czech Republic by optimizing tax obligations. It compares the different forms of business and their tax burden, and this knowledge applies to a real company.
Description
Citation
ŠTĚPÁNKOVÁ, M. Volba formy podnikání z pohledu daně z příjmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Kupčík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: Ing. Petr Kupčík, Ph.D.: Víte, s jakou změnou týkající se institutu superhrubé mzdy je plánováno v novele zákona o daních z příjmů? Odpovězeno částečně. Ing. Petr Kupčík, Ph.D.: Vysvětlete ručení u s.r.o. Jak jste určila maximální výši Vámi navrhované mzdy? Odpovězeno. doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Vzala jste v potaz daňovou zátěž jako celek? Uvažovala jste s dopadem Vašich návrhů na cash-flow společnosti? Odpovězeno. Zdůvodnění hodnocení: Komise měla výhrady k užitým zdrojům a komplexnosti zpracování práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO