Přechod z daňové evidence na účetnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou přechodu z daňové evidence na účetnictví. V první části jsou popsána teoretická východiska a základní právní úprava. V druhé části je vysvětlen postup přechodu z daňové evidence na účetnictví. V poslední části práce je vytvořen komplexní příklad na tuto problematiku.
The bachelor thesis deals with the issue of the transition from the tax evidence to an accounting. The first part describes the theoretical solutions and basic legal regulation. In the second part is explained the process of transition from the tax evidence to an accounting. In the last part of the thesis is created a complex example regarding this issue.
Description
Citation
NGUYENOVÁ, Ž. Přechod z daňové evidence na účetnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Kupčík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: Ing. Petr Kupčík, Ph.D.: Doporučila byste živnostníkům, aby si platili minimální sociální pojištění? Započítává se do rozhodného přijmu příspěvek v mateřství a rodičovský přispěvek? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO