Návrh vřeteníku brousícího centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract

Description
Keywords
Citation
OSTRÉZÍ, F. Návrh vřeteníku brousícího centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výrobní stroje, systémy a roboty
Comittee
prof. Ing. Ĺubomír Šooš, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Ladislav Kovář (místopředseda) doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Andrlík, CSc. (člen) Ing. Jiří Marek (člen) Ing. Radek Vlček (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Student seznámil členy komise se svou diplomovou prací na téma „Návrh vřeteníku brousícího centra“. Student odpověděl otázky oponenta. Otázky komise: - Jak se značí ložiska - Jaké je označení ložisek použitých ve vaší práci? - Jaký je stupeň předpětí u vašich ložisek? - Existuje norma udávající předpětí ložisek? - Jak by jste vyřešil upnutí ložisek, když by bylo kratší distanční pouzdro? - Nakreslete kroužek v podélném řezu a dokreslete označení základny většího průměru, radiální a axiální házení. - Jaké charakteristiky je možné měřit na ložiscích v průběhu obrábění? - Zabýval jste se řešením problematiky vibrací u vámi navrženého vřeteníku? - Co je největší problém u obrábění? - Je možné vyrobit závit až do dna slepých děr?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO