Vliv rekonstrukce rodinného domu v závislosti na lokalitě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Hlavným cieľom diplomovej práce je ocenenie rodinného domu pred a po rekonštrukcii v troch rôznych lokalitách odstupňovaných podľa počtu obyvateľov. Pre ocenenie sú pouţité tri vybrané metódy a to: nákladová metóda podľa oceňovacieho predpisu (cena časová), porovnávacia metóda podľa oceňovacieho predpisu a metóda priameho porovnania. V nákladovej metóde je brané do úvahy konštrukčné riešenie rodinného domu v oboch stavoch, pozemok je ocenený priamym porovnaním V porovnávacej metóde podľa oceňovacieho predpisu sú zohľadnené kľúčové indexy. V metóde priameho porovnania pracujeme s databázou rodinných domov v danom rozsahu jednotlivých lokalít.
The main aim of Diploma thesis is to evaluate the family house before and after reconstruction in three different locations graded by population. Three selected methods are used for the valuation, namely: the cost method according to the valuation regulation, the comparative method according to the valuation regulation, and the method of direct comparison. The cost method takes into account the design of the family house in both states, the land is valued by direct comparison. Key indexes are taken into account in the comparative method according to the valuation rule. In the direct comparison method, we work with a database of single-family houses in a range of locations.
Description
Citation
VITÁLIŠOVÁ, K. Vliv rekonstrukce rodinného domu v závislosti na lokalitě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Vliv rekonstrukce rodinného domu v závislosti na lokalitě. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala velmi dobře. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděla. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Budova má kamenné nosné konstrukce? Jaké byste zvolila výplně otvorů. Obhajoba: A
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO