Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce „Rizika v oblasti řízení rizik marketingovým nástrojů" se zabývá analýzou marketingových nástrojů ve společnosti Sonnentor s. r. o. Hlavním cílem diplomové práce je navrhnout změny marketingových nástrojů konkrétního podnikatelského subjektu, které podvedou ke snížení rizik a ke zlepšení marketingu ve společnosti. Na první část práce, obsahující teoretické poznatky, navazuje druhá část, která je zaměřena na analýzu současného stavu. Poslední část této práce obsahuje analýzu rizik a návrhy a doporučení, která by měla vést k celkovému zlepšení marketingu v podniku a minimalizaci zjištěných rizik.
The dissertation "Risks Related to Marketing Tools Management" deals with analysis of marketing tools in the company Sonnentor s. r. o. The main target of this dissertation is to propose changes in marketing tools of a particular business entity that will lead to a reduction of risks and to the improvement of marketing in the company. First part of the dissertation, which contains theoretical knowledge, is followed by second part, which is focused on analysis of the current state. Last part of this dissertation contains risk analysis and suggestions and recommendations, which should lead to overall improvement in marketing of the business and minimalization of determined risks.
Description
Citation
KUČEROVÁ, A. Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-26
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika v oblasti řízení marketingových nástrojů. Komise položila následující otázky: - str. 48/ obr.10 Popiště obrázek. (doc. Karpíšek) - Navrhujete změnu obalu? Jakou mírou je česká firma závislá na rakouské firmě? (doc. Karpíšek) Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky vedoucího odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO