Využití vybraných metod ekonomické a strategické analýzy pro rozpoznání rizik podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Hlavním účelem diplomové práce je analýza cestovní agentury Bolsa travel pomocí vybraných metod ekonomické a strategické analýzy pro rozpoznání rizik. Práce se skládá ze čtyř částí. První část pracuje s teoretickými východisky práce. Druhá část uvádí teorii do praxe. Zhodnocení analýzy rizik a metody RIPRAN interpretuje výsledky třetí část a v poslední části je zpracovaná diskuze k vhodným opatřením.
The main purpose of the thesis is to analyze the travel agency Bolsa travel, using selected methods of economic and strategic analysis to identify risks. The thesis consists of four parts. Where the first part works with theoretical work. The second part puts the theory into practice. The risk analysis and the RIPRAN method interpret the results in the third part and in the last part there is a discussion of the appropriate measures.
Description
Citation
KAVKOVÁ, K. Využití vybraných metod ekonomické a strategické analýzy pro rozpoznání rizik podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2019-06-26
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Využití vybraných metod ekonomické a strategické analýzy pro rozpoznání rizik podnikatelského subjektu. Komise položila následující otázky: - V čem je náskok před konkurencí? (doc. Karpíšek) - Který nový rizikový faktor se objevil v posledních měsících? (doc. Karpíšek) - Proč jste si vybrala předmětnou firmu? (doc. Kledus) - Co jste myslela stanovením řešení? (doc. Kledus) - V jaké aplikované analýze jste došla k závěru, že je nevyhovující otevírací doba? (doc. Doskočil) - Existují nějaké priority mezi navrženými opatřeními? (doc. Doskočil) Diplomantka na otázky vedoucí práce a oponeta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka diplomovou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO