Marketingové aktivity společnosti působící na realitním trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingovými aktivitami společnosti působící na realitním trhu. Úvodní část definuje pojmy z realitního a marketingového prostředí. Na ni navazuje analýza současného stavu, kde je představen subjekt a jsou zde provedeny analýzy trhu a marketingových aktivit subjektu. Dále jsou formulovány problémy vyplývající z provedených analýz a stanovení cílů řešení, je popsána metodika práce a interpretace výsledků marketingového průzkumu, který obsahoval otázky zaměřené na znalost subjektu a preference marketingových nástrojů. Z provedených analýz a výsledků marketingového průzkumu je vycházeno v návrhové části práce, kde jsou vypracovány návrhy vedoucí ke zlepšení marketingových aktivit subjektu. V analýze výsledků řešení jsou návrhy zhodnoceny a je zde uveden možný přínos pro subjekt.
Master’s thesis focuses on the marketing activities of the company operating in the real estate market. The introductory part defines terms used in real estate and marketing environment. Following part consists of present state analysis, introduction of the subject and presentation of market analysis and marketing activities of the subject. Furthermore, problems stemming from conducted analysis are described and defined milestones are dealt with. These articles are followed by operation procedures description, interpretation of results stemming from marketing research which comprised topics concentrated on knowledge of the subject’s background and preference of marketing tools. All analysis and results of marketing research form a baseline for design part of the thesis which consists of suggestions leading to improvement of marketing activities of the subject. Following part summarizes all analysis results and proposes all possible merits for the subject.
Description
Citation
STUPŇÁNKOVÁ, T. Marketingové aktivity společnosti působící na realitním trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Marketingové aktivity společnosti působící na realitním trhu. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupovala zodpovědně. Na otázky komise odpověděla. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděla. Ing. Michal Novotný, Ph.D., položil otázku: Jak jste stanovila náklady? V dotazníku byly odpovědi uvedeny slovně? doc. Ing. arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc., položil otázku: Proč respondenti neodpovídali pravdu? Ing. Tomáš Matras položil otázku: Jaké jsou cíle Vaší diplomové práce, jaký máte finanční cíl? Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomantka svou závěrečnou práci obhájila. Obhajoba: B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO