Marketingové aktivity nově vznikající realitní kanceláře

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá marketingovými aktivitami nově vznikající realitní kanceláře. V první kapitole jsou definovány pojmy z marketingového a realitního prostředí. V další části je provedena analýza současného stavu, zkoumaný subjekt a jeho okolí je jsou zde rozebráni pomocí analýz marketingových aktivit. Poté jsou dle vyhodnocení analýz stanoveny problémy a zároveň se určí cíle k řešení těchto problémů, je zde stanovena metodika celé práce a také je zde rozebrán provedený marketingová průzkum, který byl zaměřen na získání podnětů pro návrhovou část a jeho výsledky. Ze všech uskutečněných analýz a marketingového průzkumu jsou postupně vybrány témata pro návrhovou část práce, jsou zpracovány návrhy vedoucí k vytvoření koncepce marketingových aktivit zkoumaného subjektu. Tyto návrhu jsou v další části práce vyhodnoceny a posléze určeny jejich konkrétní přínosy pro subjekt.
Presented master thesis deals with marketing activities of a new real estate office in its initial stages of establishment. First chapter defines terms used in marketing and real estate environment. Following chapter comprises analysis of current state, the subject of research and its surroundings are monitored using analysis of marketing activities. Furthermore, using results of these analysis, problems are determined along with milestones leading to their rectification. Also, an operation procedure of this thesis is described, as well as conducted marketing research which focused on gathering inputs for design part of the thesis. All analysis and marketing research yield topics that are later used in design part of this thesis, suggestions leading toward formation of marketing activity concept are presented. These suggestions are evaluated in a following part of the thesis, merits for the subject are also described.
Description
Citation
POLÁK, M. Marketingové aktivity nově vznikající realitní kanceláře [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing.arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Novotný, Ph.D. (člen) doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Matras (člen)
Date of acceptance
2019-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Marketingové aktivity nově vznikající realitní kanceláře. Závěrečnou práci obhajoval srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval přiměřeně. Na otázky komise odpověděl. Rovněž na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl. doc. Ing. arch. PhDr. Karel Schmeidler, CSc., položil otázku: V jaké oblasti OSVČ působíte? Ing. Tomáš Matras položil otázku: Ve Vaší práci mi chybí reálné náklady. Co po Vás klienti požadují? Ing. et. Ing. Martin Cupal Ph.D. et Ph.D., položil otázku: Využíval jste v rámci DP dotazníkové šetření, kolik respondetů bylo dotazováno. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: D
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO