Účelová mapa brněnského veledromu a jeho okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalárska práca je zameraná na vyhotovenie účelovej mapy Brnenského velodromu v mierke 1:250. Severná časť bola zameraná mnou a južná časť bola prevzatá od kolegu Samuela Ďuriša. Účelová mapa obsahuje výškopis, polohopis a popis. Mapa je vyhotovená v 3.triede presnosti podľa ČSN 01 3410 a je pripojená na referenčné systémy S-JTSK a Bpv. K danej mape je vyhotovený pozdĺžny rez podchodu a výpočet sklonov najvyššieho a najnižšieho miesta na dráhe.
The bachler thesis is dealing with creation of thematic map of Velodrom in Brno, made in scale of 1:250. The norther part of this Velodrom was measured by me and the souther part was received from my colleague Samuel Ďuriš. Thematic map contains planimetry, altimetry and map lettering. The map is carried out in the 3rd accuracy class in accordance with ČSN 01 3410 and is connected to reference systems S-JTSK and Bpv. The thesis includes the computation of the highest and the lowest elevation of the track.
Description
Citation
HRABOVSKÝ, L. Účelová mapa brněnského veledromu a jeho okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Dalibor Bartoněk, CSc. - předseda, doc. Ing. Jiří Bureš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Richard Kratochvíl - tajemník, Ing. Tomáš Kodýtek - člen, Ing. Jiří Sláma - člen, Ing. Michal Kuruc, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Matějík, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Lukáš Hrabovský seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Účelová mapa brněnského veledromu a jeho okolí~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO