Předprojektové zaměření trasy vedení nízkého napětí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci se zabývám tvorbou podkladů pro projekční účely při změně nebo doplnění trasy vedení nízkého napětí v části katastrálního území Pašovice na Moravě. Práce se skládají z aktualizace technické mapy Zlínského kraje a následně pak doplněním a tvorbou dalších podkladů pro projektanta. V první části se zabývám teoretickými základy technické mapy a použitými technologiemi při měření. Nachází se zde také krátké seznámení s lokalitou. V druhé části se věnuji jak samotnou aktualizací JDTM ZK, tak i tvorbou účelové mapy v měřítku 1:500.
The bachelor thesis deals with the creation of documentation for design purposes when changing or supplementing the low-voltage line in the cadastral area of Pašovice in Moravia. The work consists of updating the technical map of the Zlín Region and then completing and creating additional documents for the planner. In the first part I focus on theoretical basics of technical map and on the technologies used for measurement. There is also a brief introduction to the location. In the second part I deal with the very update of the JDTM-ZK, as well as the creation of the special map in the scale 1: 500
Description
Citation
MAHDALOVÁ, T. Předprojektové zaměření trasy vedení nízkého napětí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
prof. Ing. Viliam Vatrt, DrSc. - předseda, Ing. Jiří Vondrák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Buday - tajemník, Ing. Marek Hořejš - člen, Ing. Josef Podstavek, Ph.D, - člen, Ing. Alena Berková - člen, Ing. Petr Pospíšil - člen, Ing. Dr. Pavel Špaček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Tereza Mahdalová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Předprojektové zaměření trasy vedení nízkého napětí~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO