Zaměření pro tvorbu účelové mapy ke kontrole HMmB v lokalitě Brno ul. Jiříkovského a Zachova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této práce je geodetické zaměření a následná tvorba účelové mapy ulic Jiříkovského a Zachova, které se nachází v Brně. Výsledná mapa v měřítku 1:500 může sloužit ke kontrole Hybridní mapy města Brna. Měření je připojeno do závazných referenčních systémů. Práce popisuje všechny činnosti, které vedou ke zhotovení účelové mapy.
The objective of this thesis is the geodetical measurement and following creation of the thematic map of Jiříkovského and Zachova streets, which are situated in Brno. The outcome map in the scale 1:500 can be used for a check digital maps of Brno. The measurement was attached to the binding reference systems. The thesis describes the procedure of thematic map creation.
Description
Citation
PŘÍVĚTIVÁ, V. Zaměření pro tvorbu účelové mapy ke kontrole HMmB v lokalitě Brno ul. Jiříkovského a Zachova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
prof. Ing. Viliam Vatrt, DrSc. - předseda, Ing. Jiří Vondrák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Buday - tajemník, Ing. Marek Hořejš - člen, Ing. Josef Podstavek, Ph.D, - člen, Ing. Alena Berková - člen, Ing. Petr Pospíšil - člen, Ing. Dr. Pavel Špaček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Veronika Přívětivá seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Zaměření pro tvorbu účelové mapy ke kontrole HMmB v lokalitě Brno ul. Jiříkovského a Zachova~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO