Tvorba účelové mapy v systému Microstation

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cieľom bakalárskej záverečnej práce je vyhotovenie účelovej mapy v mestskej časti Brno-Líšeň v mierke 1:500. Bakalárska práca je rozdelená do 4 kapitol. Prvá kapitola je zameraná na charakteristiku použitých metód merania. Druhej kapitola sa venuje príprave merania a podkladov. Tretia kapitola obsahuje spracovateľskú časť, ktorá sa venuje výpočtu meraných dát programovom prostredí Groma v.11. V poslednej štvrtej kapitole je grafická časť, ktorá sa odohráva v programovom prostredí MGEO a Microstation V8i.
The final bachelor work aims to create a map of a city district Brno-Líšeň in map scale 1:500. Bachelor work is divided into four chapters. The first chapter describes the characteristic of measured methods that were used. The second chapter is about measurement preparation and work materials. The third chapter describes the processing part of the calculation of measured data in a programming environment Groma v.11. Finally, in the fourth chapter, there is a graphic part which is situated in a programming environment MGEO and Microstation V8i.
Description
Citation
VALACHOVIČ, P. Tvorba účelové mapy v systému Microstation [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Dalibor Bartoněk, CSc. - předseda, doc. Ing. Jiří Bureš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Richard Kratochvíl - tajemník, Ing. Tomáš Kodýtek - člen, Ing. Jiří Sláma - člen, Ing. Michal Kuruc, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Matějík, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Patrik Valachovič seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Tvorba účelové mapy v systému Microstation~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO