Hydroekologický monitoring malého vodního toku a možnosti jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá hydroekologickým monitoringem vodních toků, v souladu s požadavky evropské Rámcové směrnice o vodách, za použití Metodiky typově specifického hodnocení hydromorfologických ukazatelů ekologické kvality vodních toků (HEM 2014). V praktické části je řešen daný vodní tok, podle již zmíněné metodiky, a u vybraných úseků je proveden návrh pro zlepšení jeho celkového stavu. Cílem práce je vyhodnocení bezejmenného vodního toku a možnosti jeho zlepšení.
This bachelor’s thesis deals with hydro-ecological monitoring of watercourses according to requirements of the European Water Framework Directive with using methodology type-specific evaluation of hydromorphological indicators of ecological quality of watercourses (HEM 2014). The practical part deals with the given watercourse according to the already mentioned methodology and for selected parts are made proposals to improve its overall state. The main goal of this work is to evaluate the nameless watercourse and propose the possibilities of its improvement
Description
Citation
JURENKA, M. Hydroekologický monitoring malého vodního toku a možnosti jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Miroslav Dumbrovský, CSc. - předseda, doc. Ing. Jitka Malá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martina Kulihová - tajemník, Ing. Jan Ručka, Ph.D. - člen, Ing. Eva Hyánková, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Julínek, Ph.D. - člen, Ing. Veronika Sobotková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Marek Jurenka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Hydroekologický monitoring malého vodního toku a možnosti jeho zlepšení~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO