Identifikace kritických profilů a vyhodnocení jejich erozních a hydrologických charakteristik

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Práce se zabývá vyhodnocením hydrologických a erozních charakteristik na určeném území, které se nachází v okolí městské části Brno - Líšeň. Dále jsou stanovena místa, kde může dojít k ohrožení intravilánu nebo dopravní či vodohospodářské stavby v extravilánu akumulovaným povrchovým odtokem. Pro tato místa byl vypočítán maximální kulminační průtok a velikost erozního smyvu za pomocí programů DesQ-MAXQ a ArcGIS.
The content of this thesis is to evaluate hydrologic and erosion characteristics in given area which is situated in Brno - Líšeň locality. Furthermore, there are locations determined, based on a threat for intravilan or traffic infrastructure or water infrastructure located in extravilan by an accumulated surface flow. A maximum culmination flow and erosion loss were calculated for these specific locations. Software DesQ-MAXQ and ArcGIS were used for these purposes.
Description
Citation
TUČKA, O. Identifikace kritických profilů a vyhodnocení jejich erozních a hydrologických charakteristik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Miloš Starý, CSc. - předseda, Ing. Renata Biela, Ph.D. - místopředseda, Ing. Stanislav Paseka - tajemník, Ing. Ivana Kameníčková, Ph.D. - člen, Ing. David Duchan, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Menšík, Ph.D. - člen, Ing. Miroslava Pumprlová Němcová - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Ondřej Tučka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Identifikace kritických profilů a vyhodnocení jejich erozních a hydrologických charakteristik~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO