Autosalon

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom bakalárskej práce je statické a konštrukčné riešenie oceľovej konštrukcie autosalónu v Trnave. Ide o dvojloďnú konštrukciu s pultovou strechou. Ako prvé bolo spočítané zaťaženie a následne určené konštrukčné riešenie. Pre stanovenie vnútorných síl, napätí a deformácii bol použitý software Dlubal RFEM. Hlavné nosné prvky boli nadimenzované a posúdené, vrátane stužidiel, kotvenia a vybraných spojov. Bol zhotovený statický výpočet, výkresová dokumentácia a technická správa.
The subject of the Bachelor thesis is a static and structural design of a steel construction of a car showroom in Trnava. I tis a two-bay construction with a mono-pitched roof. As a first, the load was calculated, next the structural version was determinet. Structural analysis was made with Dlubal RFEM software. Main load-bearing elements were designed and checked, including reinforcing members, column anchorage and selected connections. Were made a calculations, drawing documentation and technical report.
Description
Citation
KOVÁČOVÁ, Z. Autosalon [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Rudolf Ároch, PhD. - předseda, prof. Ing. Miroslav Bajer, CSc. - místopředseda, Ing. Ondřej Pešek, Ph.D. - tajemník, Ing. Ivan Balázs, Ph.D. - tajemník, Ing. Jiří Skyva - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Pešek, Ph.D. - člen, Ing. Ivan Balázs, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Studentka Zuzana Kováčová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Autosalon~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO