Vytápění bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout vytápění a ohřev teplé vody pro bytový dům v Ostravě. V teoretické části práce se zabývám kondenzační technikou a kondenzaci samotnou. Srovnal jsem jednotlivé druhy kondenzace, zapojení a optimální kombinaci kondenzačního kotle a ohřevu teplé vody. Na závěr jsem objasnil odvod kondenzátu a způsob odkouření. Ve výpočtové části jsem zpracoval kompletní výpočet a návrh jednotlivých prvků, které jsou důležité pro správnou funkci celé soustavy. Závěr práce tvoří projekt, který je zpracován na úrovni prováděcí dokumentace stavby. Projekt obsahuje technickou zprávu a kompletní výkresovou dokumentaci včetně příloh.
The aim of this bachelor thesis is to design the heating system and water heating for an apartment building in Ostrava. In the theoretical part, I deal with condensation technique and condensation itself. I have compared the different types of conden-sation, installation and optimal combination of condensing boiler and warming water. In the end of that part, I have explained the condensate drainage and the method of flue gas venting. In the computational part, I have compiled a complete calculation and design of individual elements that are important for the proper functioning of the entire system. At the conclusion of the thesis is a project, which is elaborated at the level of the construction documentation. The project includes the technical report and complete drawing documentation including attachments.
Description
Citation
BARTOŇ, D. Vytápění bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Danica Košičanová, Ph.D. - předseda, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Olga Šmídová - tajemník, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Renata Topinková - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Student Dominik Bartoň seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Vytápění bytového domu~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO