Vzduchotechnika kina

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem vzduchotechnických zařízení ve vybrané budově kina vybaveného prostorným foyer s barem, kinosálem s technickým zázemím, nahrávacím studiem a doprovodnými prostory. Zařízení jsou navržená tak, aby splňovala hygienické, provozní a bezpečností požadavky, a aby vytvářela optimální vnitřní mikroklimatické podmínky pro pobyt osob. Vzduchotechnika zajišťuje přívod čerstvého a odvod znehodnoceného vzduchu, pokrytí tepelných ztrát v zimním období a tepelné zátěže v letním období a ve vybraných prostorech také zvlhčení vzduchu v zimním období. V teoretické části jsem se zaměřil základní akustické veličiny a prostorovou akustiku.
The aim of this bachelor thesis was to design air-conditioning systems in the selected cinema equipped with a spacious foyer with bar, cinema hall with technical facilities, recording studio and secondary spaces. Systems are designed to meet hygienic, operational and safety requirements and to create an optimal indoor microclimate for people. The air-conditioning systems provide distribution of fresh air and extract of exhaust air, covering the heat loss in winter and heat gains in summer, and in selected spaces also humidification in the winter season. In the theoretical part of the thesis, I focused on the basic acoustic quantities and spatial acoustics.
Description
Citation
CZEMPKA, D. Vzduchotechnika kina [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. doc. Ing. Zuzana Vranayová, CSc. - předseda, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jaromír Jurča - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Uher, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Petr Andrys - člen,
Date of acceptance
Defence
Student David Czempka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Vzduchotechnika kina~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO