Vzduchotechnika a chlazení administrativní budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Moje bakalářská práce se zabývá komplexním návrhem nuceného větrání a chlazení administrativní budovy. Cílem práce je zajistit kvalitní a funkční systém větracího a chladícího zařízení pro zajištění optimálního mikroklimatu uvnitř budovy. Teoretická část práce se podrobně zabývá chladícími systémy a jejich využitím.
My bachelor thesis deals with a complex proposal of forced ventilation and cooling of an office building. The aim of the work is to provide a quality and functional system of ventilation and cooling equipment to ensure optimal microclimate inside the building. The theoretical part deals with cooling systems and their use in detail.
Description
Citation
ČTVRTEČKA, V. Vzduchotechnika a chlazení administrativní budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. doc. Ing. Zuzana Vranayová, CSc. - předseda, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jaromír Jurča - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Uher, Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Petr Andrys - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student Václav Čtvrtečka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Vzduchotechnika a chlazení administrativní budovy~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO