Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem bakalářské práce je návrh zdravotně technických a plynovodních instalací v zadaném bytovém domě. Jedná se o bytový dům s pěti nadzemními podlažími bez podsklepení. Byty se nacházejí ve všech nadzemních podlažích. Teoretická část je zaměřena na vsakování srážkových vod. Výpočtová část a projekt obsahují návrh kanalizace, vodovodu, plynovodu a jejich napojení na stávající inženýrské sítě.
The aim of the Bachelor thesis is a design of sanitary installations and gas installations in the apartment building. It is a four-floor apartment building without a cellar. The apartments are located on all overground floors. The theoretical part is focused on infiltration of rainwater. The computation part and project includes a design of sanitary and storm sewers, water supply network, gas main a and their connection to existing utility lines.
Description
Citation
RŮŽIČKA, P. Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Zuzana Vranayová, PhD. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-13
Defence
Student Pavel Růžička seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO