Zdravotně technické instalace a plynovod v supermarketu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou zdravotně technických instalací a plynovodu. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na akumulování a znovuvyužívání srážkových a splaškových vod. Projektová a výpočtová část zpracovává konkrétní řešení rozvodů kanalizace, vodovodu a plynovodu v supermarketu a jejich napojení na stávající inženýrské sítě. Řešený objekt se nachází na území statutárního města Karviná. Objekt je jednopodlažní nepodsklepený.
The problematics of bacherol’s thesis are sanitary technical installations and a gas pipeline. The theoretical part is oriented to accumulation and reuse of rainwater and wastewater. The project and calculation part deals with sewerage, water supply and gas pipeline in the supermarket and with their connection to existing engineering networks. The building is located in Karviná. The object has one aboveground and no basement.
Description
Citation
RYŠAVÝ, D. Zdravotně technické instalace a plynovod v supermarketu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Zuzana Vranayová, PhD. - předseda, prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Daniel Ryšavý seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Zdravotně technické instalace a plynovod v supermarketu~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO