Ocenění stavebního díla ve fázi před a po rekonstrukci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je ocenění stavebního díla před a po rekonstrukci. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou definovány základní pojmy a metody z oblasti oceňování. V praktické časti je řešeno oceňování nemovité věci před a po rekonstrukci metodou porovnávací dle vyhlášky č. 441/2013 Sb., k provedení zákona o oceňování majetku, ve znění pozdějších předpisů a tržní ocenění metodou porovnávací. Vypracovaný položkový rozpočet je podkladem pro určení vynaložených nákladů a zhodnocení rekonstrukce nemovité věci.
The subject of the bachelor thesis is the valuation of the building work before and after the reconstruction. The thesis is divided into a part theoretical and practical. The theoretical part defines the basic concepts of valuation and valuation methods. The practical part deals with the valuation of the property before and after reconstruction by the comparative method according to the regulation n. 441/2013 for making the law about the valuation of property in the version of later regulations and market valuation by the comparative method. The itemized budget is the basis for determining costs and assessing the reconstruction of the property.
Description
Citation
MUSÍLKOVÁ, S. Ocenění stavebního díla ve fázi před a po rekonstrukci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jiří Nowak - tajemník, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Martin Comorek, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Roman Staněk - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Silvie Musílková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Ocenění stavebního díla ve fázi před a po rekonstrukci~ reagovala uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO