Komunikace pro cyklisty ve Vnorovech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout řešení cyklistické dopravy v obci Vnorovy a její napojení na stávající cyklotrasu. Jedná se o společnou komunikaci pro cyklisty, chodce a hospodářské stroje. Komunikace je vedena převážně na parcelách ve vlastnictví obce. Výjimkou je sjezd na jedno pole, který se nachází na parcelách ve vlastnictví soukromých majitelů. Po dohodě se starostou obce Vnorovy se navržená trasa bude v blízké době realizovat.
The aim of this bachelor thesis is to design a solution for cycling transport in the village of Vnorovy and its connection to the existing cycling route. It is a common communication for cyclists, pedestrians and farm machinery. The communication is conducted mainly on parcels owned by the municipality. The only exception is the descent to one field, which is located on parcels owned by private owners. In agreement with the mayor village of Vnorovy, the proposed route will be implemented in the near future.
Description
Citation
KOMOŇ, R. Komunikace pro cyklisty ve Vnorovech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Dr. Ing. Michal Varaus - předseda, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - místopředseda, Ing. Libor Veselý - tajemník, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - člen, Ing. Martin Stöhr - člen, Ing. Vladimír Musil - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Richard Komoň seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Komunikace pro cyklisty ve Vnorovech~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO