Novinky v oboru silničního stavitelství

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na nová technologická zařízení pro transport a pokládku asfalto-vých směsí. Konkrétně jde o termo nástavbu s vytlačovacím čelem a homogenizační zásobník asfaltové směsi. Jsou popsány výhody těchto strojů a jejich pozitivní vliv na kvalitu prováděných prací. Následně jsou popsány výzkumy, které to dokládají. V poslední kapitole jsou popsána do-poručení pro zadavatele, aby ve výběrových řízeních požadovali užívání těchto technologií.
The bachelor’s thesis focuses on new technological equipment for transport and paving of asphalt mixtures. Specifically, it is a thermo superstructure with an extrusion face and a homogenization tank of an asphalt mixture. The advantages of these machines and their positive influence on the quality of the work are described. Subsequently, the researches which confirm it are described. The last chapter describes recommendations for the contracting authority to require the use of these technologies in tenders.
Description
Citation
ZELENKA, L. Novinky v oboru silničního stavitelství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Dr. Ing. Michal Varaus - předseda, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - místopředseda, Ing. Libor Veselý - tajemník, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - člen, Ing. Martin Stöhr - člen, Ing. Vladimír Musil - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Lukáš Zelenka seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Novinky v oboru silničního stavitelství~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO