Návrh a posouzení výztuže vybraných nosných prvků ŽB objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem částí rodinného železobetonového domu. Konkrétně jde o návrh stropní desky nad 1.np a schodišťovou deskou. Vytvoření modelu a vyšetření vnitřních sil bylo provedeno v programu RFEM. Pro ověření výsledků při ručním výpočtu se musel model značně zjednodušit. Výsledkem jsou realizační výkresy výztuže. Posouzení konstrukce je provedeno dle ČSN EN 1992 – 1 – 1.
This bachelor’s thesis deals with a design of the selected parts of a detached house built of reindorced concrete – specifically the floor slab and the staircase. The internal forces were analyzed by the RFEM program. To verify the results of the manual calculation, the model had to be simplified to a considerable extent.. The results of these calculations are the realization drawings of the reinforcement. The assessment of the construction is carried out according to the ČSN EN 1992 – 1 – 1.
Description
Citation
ČÍRTKOVÁ, J. Návrh a posouzení výztuže vybraných nosných prvků ŽB objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ladislav Klusáček, CSc. - předseda, Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - tajemník, Ing. Ondřej Šimek - tajemník, Ing. Jan Koláček, Ph.D. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Jan Klodner - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Jana Čírtková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Návrh a posouzení výztuže vybraných nosných prvků ŽB objektu~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO