Návrh a posouzení železobetonových stropů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout vybrané svislé a vodorovné konstrukce vícepodlažní kancelářské budovy. Nosná konstrukce je tvořena obvodovým zděným systémem, dvojicí železobetonových sloupů a dvojicí průvlaků v 1.NP. V 2.NP je pouze nosné obvodové zdivo a vnější sloup. Pro bakalářskou práci byl vybrán návrh sloupu, průvlaku, schodiště, základové patky a železobetonové stropní desky v nejnižším patře. V 2.NP návrh předpjatého železobetonového trámového stropu.
The aim of this thesis is to design selected vertical and horizontal structures of a multi-storey office building. The skeleton frame consists of a perimeter masonry system, a pair of reinforced concrete columns and a pair of girders on the first floor. There is only supporting perimeter masonry and an outer column on the second floor. The designs of a column, a girder, a staircase, a plinth and a reinforced concrete ceiling slab on the lowest floor were chosen for this thesis. On the second floor, it was the design of a prestressed reinforced concrete beam ceiling.
Description
Citation
PAVLIČKO, J. Návrh a posouzení železobetonových stropů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ivana Laníková, Ph.D. - předseda, Ing. Radim Nečas, Ph.D. - místopředseda, Ing. Dorde Čairović - tajemník, Ing. Ondřej Januš - tajemník, Ing. Ivana Švaříčková, Ph.D. - člen, Ing. Rostislav Jeneš - člen, Ing. Ladislav Huryta - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student Jakub Pavličko seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Návrh a posouzení železobetonových stropů~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO