Rodinný dům ve svahu - Držovice u Prostějova

Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací pro rodinný dům ve svahu. Stavba se nachází v nově rozvíjející se části obce Držovice na parcelách č. 182/1 a 181. Rodinný dům je navržen pro čtyřčlennou rodinu. Stavba má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepena. Pohyb mezi patry po betonovém schodišti. Objekt je vyzděn ze systému Porotherm a je zastřešen plochou střechou. Stavba je založena na základových železobetonových pasech.
The bachelor thesis deals with the project documentation for the family hou-se. The building is located in a newly developing part of the village Držovice on the land numbers 182/1 and 181. The family house is designed for a family of four. The building has two above-ground floors and there is a basement below some part of the building. The movement amongst the floors is through concrete staircase. The object is built from the Porotherm system and covered with a flat roof. The building is based on underlying reinforced concrete belts.
Description
Citation
ANDĚL, M. Rodinný dům ve svahu - Držovice u Prostějova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Petr Jelínek - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Marek Anděl seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům ve svahu - Držovice u Prostějova~ reagoval dostatečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO