Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem této bakalářské práce je návrh bytového domu v Otrokovicích. Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený, objekt s plochou střechou na téměř rovném terénu. Bytový dům je pětipodlažní, přičemž první podlaží slouží k funkci technické a uskladňovací. Ve druhém, třetím a čtvrtém podlaží jsou situovány bytové jednotky, vždy dvě na patro a poslední, páté nadzemní podlaží slouží ke zpřístupnění prostoru ploché střechy a místo pro strojovnu výtahu. Základové konstrukce jsou pásy z prostého betonu, svislé nosné konstrukce jsou z tvárnic typu THERM, vodorovné nosné konstrukce jsou železobetonové a střecha je jednoplášťová, plochá.
Topic of this bachelor's thesis is design of apartment house, located in town of Otrokovice. It is detached building with partial basement, flat roof and it is situated on a slightly sloping terrain. The object is five-storeyed. The first floor serves for technical and storage use. Second, third and fourth storey contains apartment units, always two per floor. The last storey serves as an access to roof and as a elevator machine room. Foundations are strips from plain concrete, vertical framework is from THERM type of blocks, horizontal framework is from reinforced concrete and roof is flat.
Description
Citation
BAROŇ, A. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Alexandr Baroň seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO