Rodinný dům s projekční kanceláří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba rodinného domu s projekční kanceláří na úrovni dokumentace pro provádění stavby. Rodinný dům se nachází v obci Příkazy. Objekt je částečně podsklepený, s jedním nadzemním podlažím a zastřešen plochou střechou. Konstrukční systém podsklepené části tvoří ztracené bednění a nadzemní část je ze systému SENDWIX.
The aim of this bachelor´s thesis is a project of a new detached house with a design office at a level of the documentation for the structure realization. The detached house is situated in a small town Příkazy. The building is partly basement with one above-ground floor and a flat roof. The structural system of the basement part is made up of permanent shuttering and the ground part is made up of system SENDWIX.
Description
Citation
BARTOŠEK, R. Rodinný dům s projekční kanceláří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, Ing. Danuše Čuprová, CSc. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Radim Bartošek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s projekční kanceláří~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO