Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce řeší návrh novostavby bytového domu v Mělníku. Bytový dům obsahuje pět nadzemních podlaží a suterén. Suterén je využit jako podzemní parkoviště s technickým zázemím a v každém nadzemním podlaží jsou tři bytové jednotky, celkem tedy bytový dům obsahuje patnáct bytových jednotek. Konstrukčně je celý objekt řešený jako monolitický stěnový systém s monolitickými stropy, spodní stavba je tvořena základovou deskou a střecha je tvořena jednoplášťovou plochou střechou.
This bachelor thesis deals with the design of a new building of an apartment house in Mělník. The apartment building has five floors and a basement. The basement is used as an underground parking with technical facilities and there are three flats on each floor, thus the apartment building contains fifteen flats. Structurally, the whole building is designed as a monolithic wall system with monolithic ceilings, the lower structure is formed by a foundation slab and the roof is formed by a single-skin flat roof.
Description
Citation
BOULAOUAD, H. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc. - místopředseda, Ing. Bc. Aneta Aya Hnízdilová - tajemník, Ing. Ing. Veronika Mynaříková - tajemník, Ing. Pavel Vlček, Ph.D - člen, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Hichem Boulaouad seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO