Rodinný dům s kadeřnictvím

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem bakalářské práce je projektová dokumentace rodinného domu s kadeřnictvím v obci Vysoká nad Labem. Stavba je samostatně stojící, má 2 nadzemní podlaží, je částečně podsklepena a zastřešena plochou střechou s kačírkem. V rovině prvního nadzemního podlaží se nachází garáž s jedním parkovacím stáním. Hlavní vchod do objektu je v úrovni 1.NP a společně s vchodem do provozovny je situován na východ. Před provozovnou jsou 2 veřejně přístupná parkovací stání. Objekt je navržen v rovinném terénu. Konstrukční systém je zděný z broušených cihelných tvárnic Porotherm. Vodorovné konstrukce jsou tvořeny jako Porotherm stropy tvořenými cihelnými vložkami MIAKO a keramobetonovými stropními nosníky. Součástí návrhu je tepelně technické posouzení, požárně bezpečnostní řešení a posouzení z hlediska akustiky a denního osvětlení.
The content of this bachelor work is the project documentation of the family house with the hairdresser in Vysoká nad Labem. It is independently standing residence with two ground floors, with partial basement and it is roofed by flat roof with pea gravel. In the first floor is situated a garage with one place for car. The front door is situated on the first floor with front door of hairdresser and they are situtated to the east. In front of establishment is the car park with a capacity of two places. The building is standing in flat terrain. The construction system is mostly made of polished ceramic blocks Porotherm. Horizontal construction is made up as Porotherm ceiling with brick inserts MIAKO and ceramic-concrete ceiling beams. Part of the proposal is thermal engineering assessment, fire safety solutions and assessments in terms of acoustic and daylight.
Description
Citation
BRANDÝSKÁ, V. Rodinný dům s kadeřnictvím [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Veronika Brandýská seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s kadeřnictvím~ reagovala uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO