Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s provozovnou motoservisu. Projekt se nachází na pozemku v obci Radslavice v blízkosti města Vyškov. Jedná se o dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům, ke kterému je ze severní strany připojen objekt provozovny. Oba objekty tvoří jeden stavební celek. Samostatně stojící rodinný dům navržen pro trvalé obývání 4- 5člennou rodinou, přičemž 1. nadzemní podlaží je řešeno jako komunikační zóna, 2. nadzemní podlaží jako zóna klidová. V prostorech 1. podzemního podlaží se nachází technická místnost a garáž. Obvodové stěny stavby jsou navrženy z pálených cihel pro přesné zdění Porotherm tloušťky 500 mm s vloženou minerální izolací. Stropní konstrukce z polomontovaných konstrukcí Porotherm nebo z monolitické železobetonové konstrukce. Projektová dokumentace je zpracována dle vyhlášky č. 499/2006 Sb., jako prováděcí projekt včetně vypracování požárně bezpečnostního řešení, tepelně technického posouzení a stavební fyziky.
The aim of this bachelor’s thesis is to deal with a proposal of family house with a moto-service establishment. The project is located on the land in the village Radslavice near the city Vyskov. It is two-storey partly basement house, which is connected with the motor-service establishment on the north side. Both objects form one building unit. Detached house is designed for permanent living of 4-5 family members, where the first floor is designed as a communicative zone and the second floor as a resting zone. There are a technical room and a garage on the underground floor. Peripheral walls are planned to be made from burnt bricks for accurate brickwork Porotherm of 500 mm thickness with a laine mineral isolation. The ceiling construction is from semi-mounted constructions Porotherm or monolithic reinforced concrete constructions. The project documentation is done according to the Decree number 499/2006, as an implementing documentation including fire safety solution, thermal technical assessment and building physics.
Description
Citation
FORMÁNEK, P. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Bartlová - tajemník, Ing. Ing. Veronika Mynaříková - tajemník, Ing. Pavel Vlček, Ph.D - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Petr Formánek seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s provozovnou~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO