Bytový dům ve Zlíně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je návrh novostavby bytového domu ve městě Zlín. Jedná se o objekt se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Objekt je částečně podsklepený. V nadzemních podlažích se nachází 16 bytových jednotek a v podzemním se nacházejí sklepní kóje, ke každé bytové jednotce přináleží jedna. Dále se v podzemním podlaží nachází technické zázemí stavby, kolárna a kočárkárna. Objekt je založen na železobetonových základových pasech. Svislé nosné konstrukce jsou navrženy z keramických bloků. Vodorovné konstrukce jsou monolitické železobetonové. Zastřešení objektu je navrženo jako jednoplášťová plochá střecha. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provedení stavby, která byla zhotovena dle platných právních a technických předpisů.
The content of this bachelor thesis is a design of a newly-built apartment house in the town of Zlín. It is an object with four above-grounf floors and a basement. An object is partially basement. There are 16 dwelling units situated in the four floors above the ground and a pram room, a bycicle storage room and a cellar cubicle for each of the 16 apartments. The building is based on a reinforced concrete foundation strips. Vertical load-bearing constructions are designed from ceramic blocks. Horizontal load-bearing constructions are made from cast-in-place reinforced concrete. The object will be protected by a warm flat roof. This thesis contains the project documentation for the construction work which was made in accordance with the valid legal and technical regulations.
Description
Citation
FRANKO, M. Bytový dům ve Zlíně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Michal Franko seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům ve Zlíně~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO