Malý bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
PŘEDMĚTEM BAKALÁŘSKÉ PRÁCE JE NOVOSTAVBA MALÉHO BYTOVÉHO DOMU V UHERSKÉM HRADIŠTI. OBJEKT MÁ ČTYŘI NADZEMNÍ A JEDNO PODZEMNÍ PODLAŽÍ. V PODZEMNÍM PODLAŽÍ SE NACHÁZEJÍ ÚLOŽNÉ PROSTORY PRO UŽIVaTELE OBJEKTU A TECHNICKÉ ZÁZEMÍ PRO CHOD BUDOVY. NA KAŽDÉM PODLAŽÍ SE NACHÁZEJÍ DVĚ BYTOVÉ JEDNOTKY, 2+1 A 3+KK, CELKOVĚ SE V DOMĚ NACHÁZÍ 8 BYTOVÝCH JEDNOTEK, V PRVNÍM NADZEMNÍM PODLAŽÍ JE BYT 3+1 ŘEŠEN JAKO BEZBARIÉROVÝ, JINAK JSOU VŠECHNY BYTY ŘEŠENY DISPOZIČNĚ STEJNĚ. OBJEKT JE VYBAVEN I VÝTAHEM PRO IMOBILNÍ HLAVNĚ DÍKY TOMU, ŽE SE ZDE NACHÁZÍ BEZBARIÉROVÝ BYT. OBJEKT JE ZDĚNÝ ZE SYSTÉMU POROTHERM S MONTOVANÝMI STROPY, STŘECHA JE ŠIKMÁ ŘEŠENA POMOCÍ DŘEVĚNÉHO KROVU. CELKOVĚ STAVBA ZAPADÁ MEZI OKOLNÍ ZÁSTAVBU.
THE AIM OF THE BACHELORS THESIS IS A NEW BUILDING OF A SMALL APARTMENT HOUSE IN UHERSKÉ HRADIŠTĚ. BUILDING HAS FOUR FLOORS AND ONE UNDERGROUD FLOOR. IN THE UNDERGROUND FLOOR ARE STORAGE STORES FOR BULDING USERS AND A TECHNICAL FACILITIES. THERE ARE TWO APARTMENT UNITS AT EACH FLOOR, 2+1 AND 3+KK, OVERALL THERE IS EIGHT APARTMENTS UNITS, APARTMENT 3+KK ON THE GROUND FLOOR IS MADE AS A ACCESSIBLE FLAT, ALL FLATS ARE SOLVED IN THE SAME WAY. BUILDING IS EQUIPPED WITH LIFT FOR IMMOBILE MAINLY BECAUSE OF ACCESSIBLE FLAT. IT´S A MOUND BUILDING MADE BY POROTHERM SYSTÉM WITH PREFABRICATED FLOOR, PITCHED ROOF IS MADE BY ROOF STRUCTURE. OVERALL CONSTRUCTION FITS SURROUNDING BUILDINGS.
Description
Citation
HANÁK, M. Malý bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Martin Hanák seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Malý bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO