Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu ve Valašském Meziříčí (okres Vsetín). Jedná se o samostatně stojící objekt na mírně svažitém terénu s částečným podsklepením a bezbariérovým přístupem. Objekt bytového domu má jedno podzemní podlaží a 4 nadzemní. Má tvar obdélníku s rozměry 35,15 x 21x2 m. Celkem se skládá z 14 bytových jednotek s různou velikostí a dispozicí. Na prvním, druhém i třetím podlaží se nachází 4 byty, na čtvrtém podlaží pouze 2 byty. Objekt je navržen z jako příčný stěnový konstrukční systém z využitím cihelných tvárnic. Konstrukce stropů jsou z prefabrikovaných železobetonových panelů a střecha je plochá jednoplášťová. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
The bachelor´s thesis describes the design of apartment building in Valašské Meziříčí (district Vsetín). It is a detached, wheelchair accessible building with partial basement, on a slightly sloping terrain. The apartment building has one basement and four above-ground floors. The shape of the building is rectangle with dimensions 35,15 x 21x2 m. Consists of a total of 14 residential units. On the first, second and third floors there are 4 apartments, on the fourth floor there are only 2 apartments. The building is designed as a transverse wall construction system using brick blocks. The ceilings structure is made of concrete prefabricated panels and the roof is designed as a warm flat roof. The bachelors´s thesis includes project documentation in the state for the construction.
Description
Citation
HAŠA, F. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Student František Haša seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO