Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu rodinného domu s provozovnou v obci Jakubov u Moravských Budějovic. Rodinný dům je částečně podsklepený se dvěma nadzemními podlažími. Do objektu jsou dva hlavní vstupy, kdy jeden slouží pro obytnou část a druhý pro provozovnu. Svislé nosné konstrukce jsou z keramických tvárnic. Schodiště jsou monolitické a dřevěné. Vodorovné konstrukce jsou tvořeny z keramických vložek a keramobetonových stropních nosníků. Zastřešení objektu tvoří 2 ploché střechy s vegetací a pultová střecha. Výplně otvorů jsou z hliníkových oken a dveří. Objekt bude vytápěn plynovým kotlem.
The aim of this bachelor thesis is to elaborate the project documentation of new-built detached house with an establishment in Jakubov by Moravské Budějovice. the detached house is partially basement with two above-ground floors. There are two main entrances into building when one is for living part and second is for establishment. The vertical loadbearing structures are made of ceramic masonry units. The staircase are made of reinforced monolithic concrete slab and wooden. The horizontal leoadbearing structures are made of ceramic brick and ceramic concrete ceiling beams. The roof consists of a two flat roofs with green and a shed roof. Windows and doors are made of aluminium. The built will be heated by a gas boiler.
Description
Citation
CHALUPA, M. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Marek Chalupa seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s provozovnou~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO