Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace návrhu bytového domu v obci Moravský Písek. Dům je navržen jako samostatně stojící. Má obdélníkový rozměr a je zastřešen plochou jednoplášťovou střechou. V prvním nadzemním podlaží se nachází technické zázemí domu a společné prostory. 2NP až 4NP slouží pro bydlení a celkem je zde devět bytových jednotek. Dům je zděný s kontaktním zateplovacím systémem. Součástí projektové dokumentace je také základní posouzení objektu z hlediska stavební fyziky.
The aim of the bachelor thesis is to elaborate the project documentation of residental building in the village Moravský Písek. The house is as a detached house, without basement. It has rectangular size and is covered with a flat one coat roof. On the first floor there is a technical background and common areas. 2nd to 4th floor is used for housing and there are nine residential units in total. The house is build from brick with a contact thermal insulation system. Part of the project documentation is also a basic assessment of the building in terms of building physics.
Description
Citation
INGR, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Karel Čupr, CSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Jakub Ingr seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO