Rodinný dům ve svahu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby rodinného domu ve svahu. Jedná se o objekt s jedním suterénním a dvěma nadzemními podlažími. Rodinný dům tvoří jednu bytovou jednotku pro čtyřčlennou rodinu. Svislé konstrukce jsou zděny ze systému Ytong. Obvodová suterénní stěna přilehlá k zemině je ze železobetonu. Stropní konstrukce jsou železobetonové. Střecha je šikmá dvouplášťová se sklonem 30°. Nosná konstrukce šikmé střechy je tvořena systémem Ytong. Dům je založen na železobetonových základových pasech. Výkresová část byla zpracována v programu Allplan.
The subject of the bachelor thesis is the elaboration of project documentation for building a house on a slope. It is an object with one basement and two above-ground floors. The family house is one apartment unit for a family of four. Vertical structures are made of Ytong. The peripheral basement wall adjacent to the soil is made of reinforced concrete. Ceiling structures are reinforced concrete. The roof is sloping double-skin with a slope of 30 °. The supporting structure of the sloping roof is formed by the Ytong system. The house is based on reinforced concrete strip foundations. The drawing part was processed in Allplan.
Description
Citation
JAKOŠ, M. Rodinný dům ve svahu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student Milan Jakoš seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům ve svahu~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO