Stavební úprava a adaptace fary

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá stavební úpravou a adaptací dvoupodlažní částečně podsklepené fary z roku 1791 v obci Řepníky ve východních Čechách. Projekt je zaměřen na oživení nevyužívané stavby, ve které bude vybudován plnohodnotný byt pro čtyřčlennou rodinu a ambulance praktického lékaře. Vzhledem k ambulanci je řešený i bezbariérový přístup pro osoby s omezenou schopností pohybu. Součástí projektu je také řešení okolí stavby s nově budovaným garážovým stáním pro dva osobní automobily. V projektu jsou uplatňovány speciální technologické postupy zaměřené na eliminaci vad a poruch stávajících konstrukcí. Dále je stavba upravena tak, aby splňovala současné bezpečnostní a hygienické požadavky na stavby.
Bachelor thesis occupy renovation and adaptation of the parish house from 1791, the house with partial basement and two floor, it is in Řepníky in eastern Bohemia. The project is aimed at reviving unused construction, in which a fully fledged apartment will be built for four family members and an ambulance for a practitioner. Due to the ambulance for a practitioner, there is also a barrier-free access for persons with reduced mobility. Part of the project is also a solution to the surroundings of the building with a newly built garage stand for two cars. The project applies special technological procedures aimed at eliminating defects in existing structures. Furthermore, the construction is adapted to meet the current safety and hygiene requirements for buildings.
Description
Citation
KAŇKOVÁ, I. Stavební úprava a adaptace fary [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Ivana Kaňková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Stavební úprava a adaptace fary~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO