Novostavba bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je novostavba bytového domu ve městě Dačice v Jihočeském kraji. Objekt je navržen jako samostatně stojící třípodlažní bytový dům. V domě je celkem devět bytových jednotek, ze kterých je pět jednotek menších. Jako konstrukční systém byl zvolen systém POROTHERM. Stropní konstrukce jsou navržené ze železobetonové monolitické křížem vyztužené desky. Podlaží jsou propojena železobetonovým monolitickým schodištěm. Pro zateplení je zvolen systém ETICS. Zastřešení bytového domu je řešeno plochou střechou. Pro parkování je vyhrazena plocha před bytovým domem. Projekt bakalářské práce byl zpracován v programu ArchiCad. Pro vizualizaci byl zvolen taktéž program ArchiCad a program Artlantis. Veškeré konstrukce odpovídají platným normám ČSN.
An Object of Bachelor Thesis is an apartment building in Dačice city in the South Bohemia region. The object is designed like a separately standing apartment building with three levels. Inside there are nine flats totally and five of them are smaller. My choice of a construction system is POROTHERM. The construction of the ceiling is created like a reinforced concrete slab with a monolith which is reinforced by a cross. The levels connection is created by the reinforced concrete stairs. For insulation was used ETICS system. A kind of a roof of the house is a flat roof. A place in front of the house is for parking places. The Bachelor Thesis project was created by ArchiCAD software. ArchiCAD software and Artlantis software were used to visualize the project. All constructions comply with ČSN standards.
Description
Citation
KARPÍŠKOVÁ, L. Novostavba bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Tatiana Rebrova - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Lenka Karpíšková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Novostavba bytového domu~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO