Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu bytového domu v Partizánskom. Bytový dům je navržen jako trojpodlažní podsklepení objekt. V nadzemních podlažích je 9 bytů, v podzemním podlaží se nachází společné prostory domovního vybavení. Každý byt má balkón, v případe bytových jednotek na prvním nadzemním podlaží jsou to zahrádky. Poslední podlaží je řešeno jako ustupující a k bytům na tomto podlaží náleží terasa. Svislý konstrukční systém je tvořen keramickými tvárnicemi, na části železobetonové, vodorovné konstrukce je provedena ze železobetonu. Střecha je řešena jako jednoplášťová plochá. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
The goal of this bachelor thesis is to elaborate the project documentation of a newbuilt apartment building in Partizánske. The apartment house is designed as a three-storey building with a basement. There are 9 apartments in above-ground floors and in the under-ground floor there are common premises of the house equipment. Each of apartments has a balcony, the flats located on the first floor have small gardens. The top floor is designed as a recessing floor and a terrace belongs to the apartments located on this floor. The vertical loadbearing structure is made of ceramic blocks and partly reinforced concrete, the horizontal load bearing is designed as cast-in-place reinforced concrete. The roof is designed as a one-layer flat roof. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
KAŠPÁROVÁ, D. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Darina Kašpárová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO